Kaplan Gözü Taşının Anlamı Ve Özellikleri

Kaplan Gözü, canlılığı destekler. Kişisel gücünüzü kontrol altına almak ve duygusal blokajlara galip gelmek istiyorsanız, bu değerli taş mükemmel bir tercihtir.Cesaret verici enerjisi vardır. Kaplan Gözü, toksik duyguları daha olumlu duygulara dönüştürmeye yardımcı olabilir. Engelleri zorluklar olarak görmek yerine bakış açınızı değiştirmenize yardımcı olabilir. Bu değerli taş, korkuyu aşmanız ve cesaretinizi geliştirmeniz için size güç verecektir.
30 May 2022

 

Kaplan Gözü, içerdiği iyileştirici özelliklerin çoğu, bu değerli taşın görünümünün bir sonucudur. Savaşçılar eski zamanlarda buna değer verir, onlara koruma ve güç sağladığına inanırlarmış.

Antik Roma askerleri, göze benzerliği nedeniyle özellikle güçlü olduğuna inanıyorlardı. Gözler, herhangi bir savaş alanında çok aranan bir özellik olan güçlülüğü temsil eder. Bazı kültürler, Nazardan korunma yeteneğini de bu taşa bağlar. 

Eski Çinliler, onu takan kişiye iyi şans getirdiğine inandılar. Doğu folklorunda kaplanlar cesaret, güç ve bütünlüğü temsil eder. Bu nedenle bu niteliklerin bu taşa bahşedildiği düşünülmüştür.

Kaplan Gözü, Avustralya, Güney Afrika , ABD ve Brezilya'da ve diğer birçok bölgede bulunabilir. 

Kaplan gözü, silikanın kriptokristalin bir formu olan Kalsedon çeşididir Moganit ve kuvarsın ince iç içe büyümelerinden oluşur .

Kaplan Gözünün Anlamı Nedir?

Kaplan Gözü, canlılığı destekler. Kişisel gücünüzü kontrol altına almak ve duygusal blokajlara galip gelmek istiyorsanız, bu değerli taş mükemmel bir tercihtir.Cesaret verici enerjisi vardır.

Kaplan Gözü, toksik duyguları daha olumlu duygulara dönüştürmeye yardımcı olabilir. Engelleri zorluklar olarak görmek yerine bakış açınızı değiştirmenize yardımcı olabilir. Bu değerli taş, korkuyu aşmanız ve cesaretinizi geliştirmeniz için size güç verecektir. 

Kaplan Gözü, aklınıza koyduğunuz her şeyi başarabileceğinizi hatırlamanıza yardımcı olur. 
 

Kaplan Gözünün Faydaları Ve İyileştirici Özellikleri

Bu kristalin özellikleri daha cesur yaşamanıza, hayatı daha cesurca üstlenmenize ve zorluklara daha kolay atlatmanıza yardımcı olacaktır. 

Kaplan Gözü taşının doğasında bulunan iyileştirici özellikler, güneş ve karasal elementlerin birleşmesinden kaynaklanmaktadır. 

Cesur rengi, iyileştirici özellikleri kadar belirleyicidir. Bu, Kaplan Gözü'nün olumsuz duygusal durumları dengelemesine ve olumlu zihinsel ayarlamalar yaratmasına izin verir. 

Kaplan Gözü Hangi Çakra İçin En İyisidir?

Bu taş, solar pleksusun yakınında bulunan üçüncü çakra olan Manipura çakrasına bağlıdır. Bu enerji merkezi, kişisel gücü ve özgüveni yönetir. Kaplan Gözü taşları Manipura'daki dengesizlikleri gidermeye yardımcı olacaktır. Kendinizin olabileceğiniz en güçlü ve emin olmanıza yardımcı olacaktır. 

Manipura çakrası, kendinize daha fazla güvenmeye başlamanıza ve hayatınız boyunca kendi yolunuzu çizmenize yardımcı olacaktır. Bu çakra uygun şekilde dengelendiğinde, daha güçlü ve motive hissetmeye başlayacaksınız. 

Hayatınızın bazı yönlerinde cesaretinizin eksik olduğunu düşünüyorsanız, kristalleri kullanarak cesaret inşa etmek kullanabilirsiniz